Et demokratisk mediehus

Foto: Christine Vassaux Noe

Solidaritet er et demokratisk mediehus. Den øverste myndighed er generalforsamlingen. Det er generalforsamlingen som lægger den politiske linje og diskuterer arbejdsplanerne for det kommende år. Den sætter rammerne for mediets arbejde.
Generalforsamlingen vælger foreningens bestyrelse som er den organisatoriske ledelse for Solidaritet. Den redaktionelle ledelse varetages af Fællesredaktionen.

Fællesredaktionen består af repræsentanter fra de forskellige aktive redaktioner og bestyrelsen. Chefredaktøren er født medlem.

Redaktioner

Solidaritet har lokalredaktioner i København og Aarhus. Det er en vigtig prioritet for os, at være landsdækkende. Vi arbejder derfor for at få flere lokalredaktioner.

Udover lokalredaktionerne har vi en nyhedsredaktion, en debatredaktion og en baggrundsredaktion. De organisere på tværs af landet. Du kan kontakte nyhedsredaktionen her og debatredaktionen her, hvis du vil være med i arbejdet. Baggrundsredaktionen kan kontaktes, hvis du brænder inde med en spændende analyse.

Forlaget

Solidaritet har i mange år drevet forlag. Vi har vores eget trykkeri i Solidaritetshuset. Kontakt forlaget, hvis du har en bog på vej eller er interesseret i, at være med i arbejdet. Du kan se forlagets udgivelser her.

Radioaktiv

Radioaktiv har siden starten af 2018 produceret ræverød radio. Der er en redaktioner i København og Aarhus. Du kan høre alle Radioaktivs programmer her.

Hvis du er i tvivl om hvilken redaktion du skal kontakte eller du blot gerne vil høre hvordan man får kontakt til andre aktive i dit lokalområde, så skriv til vores generelle kontaktformular – så vil vi sørge for at du bliver sat i forbindelse med de rette kammerater.