Vær solidarisk – bliv medlem af Solidaritet

Vi har ingen betalingsmure. Vi har ingen rigmænd i ryggen. Vi er frie til at være kritiske over for landets økonomiske elite eller regeringens nedskæringer, og til at være en stærk, socialistisk stemme i samfundet. Det betyder også, at vi har brug for dig!

Hvis du støtter os gennem medlemskab, får du et direkte ejerskab af mediet, hvor du kan være med til at fastsætte mediets dagsorden, politik og bestyrelse på vores årlige generalforsamling. Du kan også engagere dig i vores redaktioner, og være med til at forme Solidaritet. Vi afholder desuden løbende arrangementer hvor du, som medlem, vil blive inviteret med. Du er selvfølgelig også velkommen til bare at læse og lytte med.

Dit medlemskab – din pris

Jo bedre økonomi vi har i Solidaritet, des større indflydelse kan vi have for de sager der er vedkommende for vores medlemmer. Derfor er vi afhængige af, at du også vil støtte os, med det du kan.

Udgangspunktet for dit medlemskab er DIN økonomi. Derfor koster et medlemskab det som du faktisk har råd til. Vores nuværende medlemmer betaler i gennemsnit 50 kroner om måneden. Du vælger hvad du kan give nedenfor. Hvis du hellere vil give et andet beløb, eller hvis du slet ikke har råd til noget, så kontakt os, så finder vi en løsning

  • Vælg det som du har råd til herunder
  • Klik nedenfor om du ønsker, en månedlig, halvårlig, eller årlig trækning på dit kort.