Forside Asger Magne – JORD – 37 digte

Asger Magne – JORD – 37 digte

50DKK

Varenummer (SKU): SKU-2970

Beskrivelse

oMidt i et mytisk nordsjællandsk sommerhusområde og vilde birketræer, mellem digtsamlingens bare ben på stranden, og længslen efter en sommer der blev væk, der mærker man alvoren og nådesløsheden fra den naturverden vi befinder os i. Digterens verden, som også bliver vores verden, er truet af økologisk krise og årstidernes brutale skiften.

oGennem hele bogen kan vi høre ekkoet af venstrefløjens store digtere der var en gang. Samlingens nostalgi og spleen kipper med hatten til en tradition der tæller Erik Stinus, Erik Knudsen, Ivan Malinowski og Halfdan Rasmussen. Og et par gange kan vi måske fornemme at Frank Jæger kigger med.

oBogens omslag er lavet af den grafiske designer og layouter Tania Carlsen, hvis skarpe og naive streg gennemfører det sødladne element – men også her ligger rystelserne og bobler lige under overfladen. Hvem havde troet at socialismen skulle redde poesien? Ingen. Vi mener det er omvendt.

oAsger Magne er født på en gammel gård i en landsby i Nordsjælland i 1989, og er vokset op på buslinje 500s mellem røde mursten i Birkerød, rustne stålplader i Farum og gule mursten i Nivå. Han har skrevet en række digte hvis temaer især handler om mennesker i naturen, og naturen i mennesker. Han har rejst en del i politisk sammenhæng og skrevet artikler til en række mindre magasiner. Digtsamlingen ’Jord – 37 digte’ er hans debut.

Yderligere information

Vægt 150 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Asger Magne – JORD – 37 digte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Radioaktiv

audio

Sange om merværdi #4: Kritiske Politter og Rethinking Economics, pt. 1

Verden over er økonomistuderende begyndt at organisere sig med henblik på at reformere økonomistudiet. Kritikken går på, at det moderne økonomistudie er blevet alt...

Følg os

1,494FansLike
18FollowersFollow
4SubscribersSubscribe