Forside Jord Layout Lucidpress.pdf
Forside Jord Layout Lucidpress.pdf

Asger Magne – JORD – 37 digte

Medlemspris25,00DKK
Normalpris50,00DKK

Varenummer (SKU): SKU-2970 Kategorier: ,

Beskrivelse

Midt i et mytisk nordsjællandsk sommerhusområde og vilde birketræer, mellem digtsamlingens bare ben på stranden, og længslen efter en sommer der blev væk, der mærker man alvoren og nådesløsheden fra den naturverden vi befinder os i. Digterens verden, som også bliver vores verden, er truet af økologisk krise og årstidernes brutale skiften.

Gennem hele bogen kan vi høre ekkoet af venstrefløjens store digtere der var en gang. Samlingens nostalgi og spleen kipper med hatten til en tradition der tæller Erik Stinus, Erik Knudsen, Ivan Malinowski og Halfdan Rasmussen. Og et par gange kan vi måske fornemme at Frank Jæger kigger med.

Bogens omslag er lavet af den grafiske designer og layouter Tania Carlsen, hvis skarpe og naive streg gennemfører det sødladne element – men også her ligger rystelserne og bobler lige under overfladen. Hvem havde troet at socialismen skulle redde poesien? Ingen. Vi mener det er omvendt.

Asger Magne er født på en gammel gård i en landsby i Nordsjælland i 1989, og er vokset op på buslinje 500s mellem røde mursten i Birkerød, rustne stålplader i Farum og gule mursten i Nivå. Han har skrevet en række digte hvis temaer især handler om mennesker i naturen, og naturen i mennesker. Han har rejst en del i politisk sammenhæng og skrevet artikler til en række mindre magasiner. Digtsamlingen ’Jord – 37 digte’ er hans debut.

Yderligere information

Vægt 150 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Støt op om Solidaritet

Vi har brug for dig! Med din støtte sikrer du Solidaritets fortsatte eksistens. Vi sætter pris på ethvert økonomisk bidrag.

Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Mobilepay, Visa eller Mastercard - og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.

20 kr./md. 60 kr./md. 100 kr./md. 150 kr./md.