seymour omslag web
seymour omslag web

Deres krise – vores løsninger

Deres krise – vores løsninger er en analyse af nyliberalismen som følges op af en strategi for en kamp mod den

Medlemspris50,00DKK
Normalpris100,00DKK

Varenummer (SKU): SKU-1319 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Deres krise – vores løsninger er en analyse af nyliberalismen som følges op af en strategi for en kamp mod den. Ikke en strategi man kan bestille hos 7-Eleven, men nogle retningslinjer til udfyldelse lokalt, i overensstemmelse med traditioner og aktuelle forhold. Bogen giver et samlet overblik: nyliberalisme er ikke bare økonomi og nedskæringer, men også forsøget på at svække folkelig indflydelse, fagforeninger, svække de i forvejen svage – en beskrivelse af det liberalistiske opgør med keynesianismen. 

I det sidste afsnit giver Seymour et rids af en offensiv antikapitalistisk strategi, som hverken skal være et nyt venstrefløjsparti eller en ny fagbevægelse, men en social bevægelse der bygger på erfaringer fra Occupy og indignados.

Richard Seymour er journalist, (f. 1977). Han stammer fra Nordirland og bor i London. Han er aktivist og skriver i The Guardian og The new Statesman

Til den danske udgave har Henrik Herløv Lund skrevet en fyldig introduktion til den danske debat fra Fog Rasmussen og frem: Neoliberalisme og New Public Management i Danmark

Yderligere information

Vægt 450 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Støt op om Solidaritet

Vi har brug for dig! Med din støtte sikrer du Solidaritets fortsatte eksistens. Vi sætter pris på ethvert økonomisk bidrag.

Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Mobilepay, Visa eller Mastercard - og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.

20 kr./md. 60 kr./md. 100 kr./md. 150 kr./md.