Leech omslagweb

Garry Leech: FARC – det lange oprør

Medlemspris50,00kr.
Normalpris100,00kr.

Varenummer (SKU): SKU-1917 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Garry Leech: FARC – det lange oprør, 220 sider, oktober 2015

FARC i Colombia er verdens ældste revolutionære oprørsbevægelse. FARC har kæmpet i Colombias jungler og bjerge igennem et halvt århundrede. Det er en bevægelse som Colombias store militær, døds­patruljer, og USA ikke har kunnet få bugt med. FARC er i vid udstrækning dæmoniseret af vestlige regeringer og medier, men der er ringe viden om bevægelsens organisation og mål. Journalisten Gerry Leech har et indgående kend­skab til FARC og Colombia via årtiers interviews med alle dele af det colombianske samfund.

Garry Leech er journalist og forfatter. Foruden FARC – det lange oprør har han skrevet bl.a. Capitalism: A Structural Genocide (Zed Books, 2012); Beyond Bogotá: Diary of a Drug War Journalist in Colombia (Beacon Press, 2009) og Crude Interventions: The United States, Oil and the New World Disorder (Zed Books, 2006). Garry Leech underviser i international politik på Cape Breton University i Nova Scotia, Canada. Flere oplysninger om hans arbejde kan ses på: http://garryleech.com

“Uanset om du tror, at FARC er terrorister, narkohandlere, be­væbnede fattige, frihedskæmpere eller blot en bevægelse, der har mistet sin orientering, vil denne bog få dig til at tænke anderledes. FARC – det lange oprør er dén grundlæggende bog. Dens lige findes ikke”

Adam Isacson, Washington Office on Latin America

Ved sin anvendelse af orginale kilder og centrale interviews bliver denne bog uvurderlig i forståelsen af FARC. Den sætter FARC, Latinamerikas ældste og største oprørsbevægelse, ind i en politisk, økonomisk og strategisk sammenhæng”

Dr. Doug Stokes, University of Kent at Canterbury

Anmeldelse af bogen for biblioteker, se Bedømmelser

Yderligere information

Vægt 350 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Støt op om Solidaritet

Vi har brug for dig! Med din støtte sikrer du Solidaritets fortsatte eksistens. Vi sætter pris på ethvert økonomisk bidrag.

Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Mobilepay, Visa eller Mastercard - og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.

20 kr./md. 60 kr./md. 100 kr./md. 150 kr./md.