Forside Garry Leech: FARC – det lange oprør

Garry Leech: FARC – det lange oprør

100DKK

Varenummer (SKU): SKU-1917

Beskrivelse

oGarry Leech: FARC – det lange oprør, 220 sider, oktober 2015

oFARC i Colombia er verdens ældste revolutionære oprørsbevægelse. FARC har kæmpet i Colombias jungler og bjerge igennem et halvt århundrede. Det er en bevægelse som Colombias store militær, døds­patruljer, og USA ikke har kunnet få bugt med. FARC er i vid udstrækning dæmoniseret af vestlige regeringer og medier, men der er ringe viden om bevægelsens organisation og mål. Journalisten Gerry Leech har et indgående kend­skab til FARC og Colombia via årtiers interviews med alle dele af det colombianske samfund.

oGarry Leech er journalist og forfatter. Foruden FARC – det lange oprør har han skrevet bl.a. Capitalism: A Structural Genocide (Zed Books, 2012); Beyond Bogotá: Diary of a Drug War Journalist in Colombia (Beacon Press, 2009) og Crude Interventions: The United States, Oil and the New World Disorder (Zed Books, 2006). Garry Leech underviser i international politik på Cape Breton University i Nova Scotia, Canada. Flere oplysninger om hans arbejde kan ses på: http://garryleech.com

o“Uanset om du tror, at FARC er terrorister, narkohandlere, be­væbnede fattige, frihedskæmpere eller blot en bevægelse, der har mistet sin orientering, vil denne bog få dig til at tænke anderledes. FARC – det lange oprør er dén grundlæggende bog. Dens lige findes ikke”

oAdam Isacson, Washington Office on Latin America

oVed sin anvendelse af orginale kilder og centrale interviews bliver denne bog uvurderlig i forståelsen af FARC. Den sætter FARC, Latinamerikas ældste og største oprørsbevægelse, ind i en politisk, økonomisk og strategisk sammenhæng”

oDr. Doug Stokes, University of Kent at Canterbury

oAnmeldelse af bogen for biblioteker, se Bedømmelser

Yderligere information

Vægt 350 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Garry Leech: FARC – det lange oprør”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Radioaktiv

audio

Sange om merværdi #4: Kritiske Politter og Rethinking Economics, pt. 1

Verden over er økonomistuderende begyndt at organisere sig med henblik på at reformere økonomistudiet. Kritikken går på, at det moderne økonomistudie er blevet alt...

Følg os

1,492FansLike
18FollowersFollow
4SubscribersSubscribe