celeste

J.P.K. Jensen: Celeste

(2 kundeanmeldelser)

“Her har vi noget så usædvanligt som et gotisk eventyr på realistiske præmisser og i en konkret historisk ramme. En klassisk og en moderne fortælling krydser hinanden på en særlig måde, som får filosofi, religionskritik, politik, uventede sansninger og refleksioner og suveræne livsytringer til at arbejde sammen på en ny måde. En bog jeg har ventet længe på.”


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/solidaritet.dk/public_html/wp-content/themes/solidaritet/functions/woocommerce.php on line 353

Medlemspris0,00kr.
Normalpris0,00kr.

Varenummer (SKU): SKU-689 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Celeste er den første skønlitterære bog fra Forlaget Solidaritet. Solidaritet er et politisk forlag, som udgiver fagbøger ud fra en venstresocialistisk grundholdning. Blandt vores udgivelser findes konkrete analyser af den moderne økonomi, teoretiske bøger om en udogmatisk marxisme og historiske bøger om fx om Rosa Luxemburg.Vi er et aktivistforlag, hvor målet med udgivelserne ikke er at tjene penge til aktionærerne, men at forandre verden. Forlægger, trykker, redaktører, grafikere og korrekturlæsere arbejder gratis, og vi har vores eget trykkeri. På den måde kan vi udgive vigtige bøger, som ikke ville være rentable for et profitorienteret forlag. Og vi kan udgive dem til priser, som alle kan betale.Når vi nu giver os i lag med skønlitteraturen, er det fordi, vi mener, at kunsten kan fortælle noget om de vilkår, mennesket er undergivet, som ikke kan siges på andre måder. Vi har ikke alene store kunstneriske ambitioner med den litteratur, vi udgiver. Vi lægger samtidig vægt på, at teksten beskæftiger sig med de magtforhold, som hersker mellem mennesker. Mellem kønnene, mellem en befolkning og dens minoriteter, mellem den rige del af verden og den fattige eller mellem de sociale klasser i samfundet. Eller med de vilkår, som de undertrykte, udbyttede eller udstødte lever under.Vi er stolte over at kunne præsentere Celeste, som indløser samtlige disse ambitioner.

“Her har vi noget så usædvanligt som et gotisk eventyr på realistiske præmisser og i en konkret historisk ramme. En klassisk og en moderne fortælling krydser hinanden på en særlig måde, som får filosofi, religionskritik, politik, uventede sansninger og refleksioner og suveræne livsytringer til at arbejde sammen på en ny måde. En bog jeg har ventet længe på.”

– Peder Frederik Jensen, forfatter og bådebygger

Celeste er en original og velfortalt historie om en speciel kvinde. … Det er en historie om krig og kærlighed. Om revolution og idealer og om en epoke i Danmarkshistorien, hvor unge danske mænd og kvinder deltog i kampen mod fascismen i Den Spanske Borgerkrig. En stærk roman, som jeg meget gerne vil anbefale.

Pernille Lisborg, Litteratursiden

Jens Peter Kaj Jensen er født i en fiskerfamilie i Middelfart i 1965, er cand.phil. i filosofi og uddannet fra Forfatterskolen. Han har tidligere blandt andet udgivet novellesamlingen Kig på damen (2010), romanen Sofa (2007) og filosofibogen Det frie menneske (2001). Nu bor han i Madrid med sin kæreste og deres børn.

Yderligere information

Vægt 550 g
Anmeldelse

2 anmeldelser af J.P.K. Jensen: Celeste

  1. vssolidaritet

  2. Trine Holt Madsen

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Støt op om Solidaritet

Vi har brug for dig! Med din støtte sikrer du Solidaritets fortsatte eksistens. Vi sætter pris på ethvert økonomisk bidrag.

Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Mobilepay, Visa eller Mastercard - og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.

20 kr./md. 60 kr./md. 100 kr./md. 150 kr./md.