markaris omslag bind 3

Petros Markaris: Brød, uddannelse og frihed

Medlemspris75,00kr.
Normalpris150,00kr.

Varenummer (SKU): SKU-2914 Kategorier: ,

Beskrivelse

En stærk bog af Grækenlands største krimiforfatter og store samfundsdebatør. En krimi med stof til eftertanke over årsager til og konsekvenser af den økonomiske og sociale krise i Grækenland. Brød, Uddannelse og Frihed er tredje bind i Markaris’ Krisetrilogi.

Jeraismos Demertzis findes myrdet ved Det olymiske Stadium, en mobil på liget afspiller en besked med ordlyden: “Brød, uddannelse, frihed”. Det gentager sig ved endnu et offer. Kommissær Harritos undrer sig over hvorfor nøglefigurer fra den græske studenteropstand slås ihjel.

”Brød, Uddannelse, Frihed” er et kendt slogan fra 1973, hvor studerende besatte Athens Polytekniske Læreanstalt (og flere mistede livet da Militæret forcerede porten med tanks) og dermed indledte den folkelige opstand mod Militærjuntaen 1967-1974, der var medvirkende til, at diktaturet faldt.

246 sider, 14 x 22 cm.

 

Yderligere information

Vægt 450 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Støt op om Solidaritet

Vi har brug for dig! Med din støtte sikrer du Solidaritets fortsatte eksistens. Vi sætter pris på ethvert økonomisk bidrag.

Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Mobilepay, Visa eller Mastercard - og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.

20 kr./md. 60 kr./md. 100 kr./md. 150 kr./md.