Støt Sudans oprør – plakat

50,00DKK

Varenummer (SKU): SKU-4007 Kategori:

Kategorier

Beskrivelse

Den sudanesiske befolkning udsættes for drab, tortur, voldtægt og censur. De bekæmpes af den selvsamme regering, som egentlig burde beskytte sine borgere.

I december 2018 startede demonstranternes ikke-voldelige protester i Sudan mod regeringen, der igennem årtier har gjort leveforholdene umulige for befolkningen. Demonstranterne har et ønske om at skille sig af med militærstyret og få et demokratisk og civilt styre. Den 3. juni 2019 blev demonstranterne angrebet af militærfolket kendt som ‘Janjaweed’, som har stået i spidsen for folkemord og krigsforbrydelser i etniske udrensninger i Darfur, ved deres protestlejre.

Lad den sudanesiske befolkning vide, at de er hørt! Støt en god sag og vis din støtte til Sudan. Pengene går ubeskåret til støtte for oprøret.

Yderligere information

Vægt 100 g

Støt op om Solidaritet

Vi har brug for dig! Med din støtte sikrer du Solidaritets fortsatte eksistens. Vi sætter pris på ethvert økonomisk bidrag.

Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Visa eller Mastercard - og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.

25 kr./md. 60 kr./md. 120 kr./md. 150 kr./md.

Følg os - få nyheder & podcasts direkte i dit feed

Facebook Instagram Facebook Twitter