Christian Gorm Hansen og Reinout Bosch: Kritik af Nordisk socialisme En aftegning af den gradualistiske position

120,00kr.

Varenummer (SKU): SKU-4008-1-2 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Pelle Dragsteds bog Nordisk socialisme har antændt socialismediskussionen i Danmark. Bogen blev udsolgt på udgivelsesdatoen, og forfatteren har siden rejst fra Aalborg til Rønne for at præsentere sine visioner for »en ny vej« til socialistisk samfundsforandring. Men hvad er egentligt det nye ved den vision, som Pelle Dragsted præsenterer? I Kritik af Nordisk socialisme kritiserer bogens forfattere forestillingen om, at socialisme og kapitalisme eksisterer som sidestillede sektorer i det nuværende samfund – og viser hvordan manglende metodisk og teoretisk stringens leder Pelle Dragsted til at kunne definere en række fritsvævende kamppladser, hvor »demokratiske lommer« kan formere sig og styrke »en allerede eksisterende socialisme«. Særligt kritiseres Dragsted for – i sin bestræbelse på at overbevise et flertal i befolkningen om hans projekts spiselighed – at undgå de egentlige magtspørgsmål, hvilket efterlader Nordisk socialisme som et uforløst forsøg på at definere en socialistisk strategi på ny.

Udgivelse: 14. oktober 2022 – 144 sider, paperback

Yderligere information

Vægt 200 g

Støt op om Solidaritet

Vi har brug for dig! Med din støtte sikrer du Solidaritets fortsatte eksistens. Vi sætter pris på ethvert økonomisk bidrag.

Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Mobilepay, Visa eller Mastercard - og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.

20 kr./md. 60 kr./md. 100 kr./md. 150 kr./md.