stilladsforside
stilladsbog2

Stillads

Læs Stillads hvis du mener, at fagbevægelsen har brug for et kærligt spark i røven. Der er mange, der taler om organisering, men få gør noget ved det. Det gør stilladsarbejderne.

Medlemspris50,00kr.
Normalpris100,00kr.

Varenummer (SKU): SKU-752 Kategorier: ,

Kategorier

Beskrivelse

Stillads

Udgivet november 2014, 170 sider, 220 x 285 mm.

Det sker, at en gruppe arbejdere gør status og fortæller deres historie.

Men det sker ofte først, når historien er slut! Når Mærsk har slukket lysene på Lindø, og når den sidste flaske er tappet på Carlsberg.

Vi er ikke ved at lukke og slukke. Til gengæld har vi noget på hjerte, som vi gerne vil ud med. Så derfor bogen her om stilladsarbejderne i Danmark.

Vi giver ordet til nogle af de mange stilladsfolk, unge som gamle, der gennem tiden har gjort branchen til det, den er i dag.

Hver for sig er stilladsarbejdere hverken mere modige eller konsekvente, end folk er flest. Men sammen er vi noget særligt.

Læs bogen for fortællingen om hverdagen. I en tid med modgang og krise, er der god grund til også at skildre makkerskabet, den faglige stolthed og daglige sejre, små som store…

Læs bogen for historien. Der skrives ikke meget om arbejderbevægelsens udvikling, specielt ikke med udspring i medlemmernes hverdag. Så her er chancen for at blive klogere på et lille hjørne af den.

Læs bogen som et indlæg i debatten. Især, hvis du mener, at fagbevægelsen har brug for et kærligt spark i røven. Der er mange, der taler om organisering, men få gør noget ved det. Det gør vi. Derfor vil vi gerne puste til gløderne med den erfaring, vi har gjort os.

Jacob Jespersen,
Formand for Stilladsarbejdernes Landsklub

Se også filmen: Stilladskonflikten ’78

Yderligere information

Vægt 750 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Støt op om Solidaritet

Vi har brug for dig! Med din støtte sikrer du Solidaritets fortsatte eksistens. Vi sætter pris på ethvert økonomisk bidrag.

Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Mobilepay, Visa eller Mastercard - og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.

20 kr./md. 60 kr./md. 100 kr./md. 150 kr./md.