Forside Svend Vestergaard Jensen: De udsatte

Svend Vestergaard Jensen: De udsatte

20DKK

Varenummer (SKU): SKU-3004

Beskrivelse

oDen islamistiske fundamentalisme kan kun bekæmpes, hvis der gøres op med aggressiv imperialisme, fossil industri og social armod i Mellemøsten og i Vestens udsatte boligområder. I blandt andet udsatte boligområder opstår sådanne religiøse fænomener samt bandeorganisering. 
    En ikke-inkluderende praksis – ja, eksklusion af majoritetssamfundet, og mange etniske mindretals unge søger derfor andre fællesskaber og identiteter. Løsninger i begge tilfælde er ikke ”tough on crime», som politikere konkurrerer med hinanden om at skærpe. Det drejer sig om forebyggende arbejde på flere planer, såvel fra  professionelle som fra civilsamfundet samt og ikke mindst på det politiske plan. En anden politik er nødvendig for at ændre den aktuelle udvikling. I bogen DE UDSATTE skitseres nogle fokusområder og krav til en anden udvikling og tilværelse for mange etniske mindretals unge.

oUdgivet oktober 2018
o16 x 11,5 cm, 60 sider, 20 kr.

Yderligere information

Vægt 100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Svend Vestergaard Jensen: De udsatte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Radioaktiv

audio

Sange om merværdi #4: Kritiske Politter og Rethinking Economics, pt. 1

Verden over er økonomistuderende begyndt at organisere sig med henblik på at reformere økonomistudiet. Kritikken går på, at det moderne økonomistudie er blevet alt...

Følg os

1,494FansLike
18FollowersFollow
4SubscribersSubscribe