David Downing: Potsdamer Bahnhof

Medlemspris75,00kr.
Normalpris150,00kr.

Kategorier: ,

Beskrivelse

David Downings fjerde bind i sin spændende ’Station-serie’ om spionen John Russell. David Downing: Potsdamer Bahnhof. Oversat af Niels Frølich

“Fremragende spionthriller på kanten til Anden Verdenskrig … spændende og velskrevet med et velturneret plot.”  ♥♥♥♥♥ Politiken om Bahnhof Zoo

I april 1945 er Hitlers rige på randen af udslettelse. Berlin er blevet det farligste sted på jorden med konstante allierede luftbombardementer og russisk granatregn, og en by styret af desperate nazister. John Russells søn Paul er stationeret på Oder-fronten, hvor han afventer Den Røde Hærs slutoffensiv og en næsten vis død. I Berlin har Russells kæreste Effi levet under jorden og tager sig nu af en forældreløs jødisk pige. Russell har ikke hørt fra nogen af dem, siden han flygtede fra Tyskland i 1941. Han er desperat efter at finde ud af, om de er i live, og for at beskytte dem mod den fremrykkende Røde Hær, der lover befrielse, men som også vil hævne sig, især på tyske kvinder. Kun russerne kan hjælpe og Russell flyver til Moskva for at komme ind i Berlin med Den Røde Hær som journalist, men da Sovjet arresterer ham som spion, ser tingene dystre ud – indtil der er brug for en mand, der vil lade sig kaste ud i faldskærm over Berlin bag de tyske linjer. Men russernes pris er svimlende høj.

ISBN: 978-87-93572-52-2

347 sider, 150 kr.

Udgivelse: december 2023 – 370 sider, paperback 14 x 22 cm

Yderligere information

Vægt 460 g
Størrelse 220 × 140 × 20 cm

Støt op om Solidaritet

Vi har brug for dig! Med din støtte sikrer du Solidaritets fortsatte eksistens. Vi sætter pris på ethvert økonomisk bidrag.

Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Mobilepay, Visa eller Mastercard - og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.

20 kr./md. 60 kr./md. 100 kr./md. 150 kr./md.

Du kunne også være interesseret i...