Linn Stalsberg: Efter pandemien

Medlemspris40,00kr.
Normalpris80,00kr.

Varenummer (SKU): SKU-4001-1-1-1 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Med pandemien kom en helt anden hverdag for de fleste mennesker, langt fra den vi normalt oplever. Der er blevet talt meget om hvad der er dét normale i forbindelse med pandemien, men som Linn Stalsberg siger, må vi ”forstå at der ikke findes én type normalitet, men flere parallelle normaliteter”. Den normalitet vi ikke skal savne og tilbage til er den nyliberale normalitet – som Linn beskrev i DET ER NOK NU. I stedet må vi efter pandemien vælge en normalitet, som sætter ”os på sporet af en anden fremtid”. Det er naturligvis ikke uden dilemmaer og paradokser, som for eksempel hvis vi nedsætter vores forbrug af tøj, hvis produktion er i høj grad klima- og ressourcebelastende. Det vil alt andet lige gå ud over tekstilarbejdere i f.eks. Bangladesh. Denne ”normalitet, den er ikke enkel”, men ”den vi må tale mest brutalt åbent om”. På disse breddegrader er opmærksomheden nærmest totalt vendt fra corona til Ruslands angreb på Ukraine. Og krigen har ikke gjort det nemmere for venstrefløjen at fremføre og komme igennem med en systemkritik. I stedet må den siges umiddelbart at styrke det etablerede system. Det sætter vores kamp tilbage, men ”kampe er ofte tre skridt frem, og to tilbage”, som Linn siger. Og fortsætter: ”For de af os som har visioner om hvordan verden kan blive mere retfærdig, handler det om at tage det hele et skridt længere og få folk til at tro at de har evner til at ændre verden i denne retning”.

Paperback, 104 sider, 220 x 140

Yderligere information

Vægt 1200 g
Størrelse 4 × 150 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Støt op om Solidaritet

Vi har brug for dig! Med din støtte sikrer du Solidaritets fortsatte eksistens. Vi sætter pris på ethvert økonomisk bidrag.

Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Mobilepay, Visa eller Mastercard - og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.

20 kr./md. 60 kr./md. 100 kr./md. 150 kr./md.