Margit Kjeldgaard og Per Bregengaard: Hvad skal vi leve af – på vejen mod socialismen?

Vi lever i en konkurrencestat. Den stresser, øger uligheden og er de multinationale selskabers tro tjener. Den evner ikke at gøre op med en klimaødelæggende vækst. Og grøn vækst er ikke noget godt svar.

Medlemspris50,00kr.
Normalpris100,00kr.

Varenummer (SKU): SKU-4001 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Vi lever i en konkurrencestat. Den stresser, øger uligheden og er de multinationale selskabers tro tjener. Den evner ikke at gøre op med en klimaødelæggende vækst. Og grøn vækst er ikke noget godt svar.   Men der er en udvej: en demokratisk, rød-grøn omstillingspolitik. Den er et bud på politisk handling. Hvad vi skal leve af – på vejen til socialisme, og hvordan vi skal leve.   Vi skal udvikle fællesskaberne og fortrænge de udemokratiske profitvirksomheder. Vi skal samarbejde i stedet for at konkurrere. Vi skal bytte materiel vækst ud med mere fri tid, lighed og omsorg.

Yderligere information

Vægt 1200 g
Størrelse 190 × 260 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Støt op om Solidaritet

Vi har brug for dig! Med din støtte sikrer du Solidaritets fortsatte eksistens. Vi sætter pris på ethvert økonomisk bidrag.

Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Mobilepay, Visa eller Mastercard - og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.

20 kr./md. 60 kr./md. 100 kr./md. 150 kr./md.