Eksilårene #12 – Guldalderen
Signe, Rasmus og Amalie har kastet sig over Adam Oehlenschlägers ‘Sanct Hansaften-Spil’ og Thomasine Gyllembourgs ‘Den lille Karen’. Det giver anledning til diskussioner om klasser, køn og kærlighed i første halvdel af 1800-tallet og i dag.
Hvordan læser vi som socialister litteratur fra Guldalderen, og hvad kan den fortælle os om vores samfund i dag?
I anledningen af Statens Museum for Kunsts store guldalderudstilling har Signe, Rasmus og Amalie kastet sig over Adam Oehlenschlägers ‘Sanct Hansaften-Spil’ og Thomasine Gyllembourgs ‘Den lille Karen’. Det giver anledning til diskussioner om klasser, køn og kærlighed i første halvdel af 1800-tallet og i dag.
Kære bruger – du er nu nået gennem et opslag i Solidaritet
Vi håber, at du fik stillet din nysgerrighed eller diskussionslyst.
Alt stof på Solidaritet er frit tilgængelig uden betalingsmur. Men det er ikke gratis at drive et website.
Solidaritet er organiseret som en demokratisk forening, hvis formål er at gøre Solidaritet til platform for venstrefløjens debat i Danmark. Du kan også blive medlem – hvis du ikke allerede er.
Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Mobilepay, Visa eller Mastercard – og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.
20 kr./md. 60 kr./md. 100 kr./md. 150 kr./md.Foreningens indtægter er økonomisk rygrad i Mediehuset Solidaritets drift. Men foreningen er – ud over økonomisk fundament for drift – også et fællesskab, der sammen med ansatte og faste aktivister videreudvikler mediehusets aktiviteter. Læs mere om foreningen: HER