Katalysator #2 – Jakob Mathiassen om fagbevægelsens fremtid

1 min. læsetid

Dette er Katalysator. Programmet hvor vi vender venstrefløjens visioner, og diskuterer hvilken strategi vi skal benytte for at opnå dem. Janus Rønbach interviewer i dette afsnit Jakob Mathiassen, forfatter til bøgerne Beton og Kamppladser, og mangeårigt faglig aktiv. I dette afsni kommer vi ind på fagbevægelsens mulige fremtid igennem internationalisme og demokratisering. Vi snakker om Jakobs engagement med at organiserer østeuropæiske arbejdere, og venstrefløjens rolle i fagbevægelsen.

“…men handling, konkret handling der forandrer verden. Det skal finde sted, sammen med dem hvis verden du deler, ikke hvis verdensbillede du deler, men hvis verden du deler.”

Radioaktiv er centrum for venstrefløjspodcast. Her kan du finde og lytte til et hav af forskellige udsendelser. Det kan være sport, miljø, kultur og politik, altid med en fræk venstreorienteret vinkel. Vi bringer dig de nyeste nyheder fra klassekampen, dybdegående interviews, nørdede analyser og knivskarpe debatter. Kort sagt - det er ræverød radio!