Vand under broen #4 – Lole Møller om DKP i 60’erne og 70’erne

1 min. læsetid

Fjerde afsnit i føljetonen om venstrefløjens historie. Janus Rønbach og Jonas Nievelt er tilbage med denne måneds historiske interview. Denne gang snakker vi med mangeårige politisk aktive Lole Møller, der tidligere har slået folderne i DKP, og hvis familie har rødder endnu længere tilbage i venstrefløjens historie.

“Jeg tror det er fantastisk vigtigt, at man forstår, at det altså er det store befolkningsflertal, der skal sætte sig i bevægelse. Hvis man bruger alle sine kræfter på, at diskutere hvor mange engle der sidder på et knappenålshoved, som Holberg ironiserede engang, så forsømmer man den opgave man har, med at være en del af almindelige menneskers hverdag.”

Radioaktiv er centrum for venstrefløjspodcast. Her kan du finde og lytte til et hav af forskellige udsendelser. Det kan være sport, miljø, kultur og politik, altid med en fræk venstreorienteret vinkel. Vi bringer dig de nyeste nyheder fra klassekampen, dybdegående interviews, nørdede analyser og knivskarpe debatter. Kort sagt - det er ræverød radio!