Omklædningsrummet #5 – Velfærdsstat, eliteidræt og ishockey-VM i Danmark

1 min. læsetid

Danmark er lige nu værter for den måske største sportsbegivenhed, på dansk jord, nogensinde. Det dækker vi selvfølgeligt i Omklædningsrummet. Men vi kommer også langt længere omkring end blot VM i Ishockey.

Fordomme og myter, som det indledende citat, bliver i denne episode taget under kærlig behandling. Vi diskuterer hvad vi som samfund får ud af at have mega sportsbegivenheder, og elite- vs breddeidræt bliver debatteret med et fokus på hvilken rolle velfærdsstaten spiller.

Vi når også at dække hvad der sker af nævneværdige ting andre steder i sportens verden, samt bringer nogle reportager fra pokalfinalen i Parken mellem Silkeborg og Brøndby.

“Med velfærdsstaten har danskere ikke nok at kæmpe for, til at blive de bedste eliteidrætsudøvere”

Radioaktiv er centrum for venstrefløjspodcast. Her kan du finde og lytte til et hav af forskellige udsendelser. Det kan være sport, miljø, kultur og politik, altid med en fræk venstreorienteret vinkel. Vi bringer dig de nyeste nyheder fra klassekampen, dybdegående interviews, nørdede analyser og knivskarpe debatter. Kort sagt - det er ræverød radio!