Partiprogrammet #1 – Statsministre, borgerløn, sundhed og skat

1 min. læsetid

Carl Valentin fra SF er bestemt ikke er begejstret for Uffe Elbæks statsministerkandidatur. Mette Rahbek fra Alternativet mener omvendt, at det er vigtigt at sætte behovet for grundlæggende forandring på dagsordenen, mens Victoria Velásquez fra Enhedslisten mener, at det er slut med, at Socialdemokraterne kan tage venstrefløjens opbakning for givet.

Velkommen til Partiprogrammet – Radioaktivs debat-podcast – hvor Jeppe Rohde hver måned har tre progressive folketingskandidater i studiet. I første afsnit taler Carl, Mette og Victoria om regeringsspørgsmålet, men diskuterer også borgerløn, ulighed i sundhed og skattepolitik.

“Det er ærgerligt, at Alternativet bruger en masse tid på at fremlægge udspil, der handler om, hvordan man skal indrette ministerierne og sådan nogle ting – i stedet for at fokusere på politikken og det vigtige, og det der samler os i centrum-venstre. Jeg tror ikke på, at det der sololøb er specielt godt for rød blok.”

Radioaktiv er centrum for venstrefløjspodcast. Her kan du finde og lytte til et hav af forskellige udsendelser. Det kan være sport, miljø, kultur og politik, altid med en fræk venstreorienteret vinkel. Vi bringer dig de nyeste nyheder fra klassekampen, dybdegående interviews, nørdede analyser og knivskarpe debatter. Kort sagt - det er ræverød radio!