Omklædningsrummet #15 – Sportsfilm

1 min. læsetid

Står Pelé bag en revolution? Er Golfbanens Skræk en typisk post-finanskrisefilm? Og er historien om arbejderdrengen, der kæmper sig op i samfundet, en historie om arbejderklassens sejr eller om en klasseforræder?

Omklædningsrummet er trådt i studiet for at diskutere sportsfilm, og det bliver både intenst og sjovt. Filmene Escape to Victory, Rudy og Golfbanens Skræk bliver gennemanalyseret, og vi gør vores yderste for at finde venstreorienterede værdier og budskaber, som giver mening. Samtidig bliver der også plads til en overordnet diskussion om, hvorfor sportsfilm er så dragende, og hvordan de fungerer

Nyd en times underholdende podcast i selskab med Sylvester Stallone, Adam Sandler og som sædvanlig: Benjamin, Jonas og Simon.

Radioaktiv er centrum for venstrefløjspodcast. Her kan du finde og lytte til et hav af forskellige udsendelser. Det kan være sport, miljø, kultur og politik, altid med en fræk venstreorienteret vinkel. Vi bringer dig de nyeste nyheder fra klassekampen, dybdegående interviews, nørdede analyser og knivskarpe debatter. Kort sagt - det er ræverød radio!