Hør blandt Victoria Velasquez fortælle om politiske reformer til gavn for ”the working poor” og prekariatet. Foto: Facebook
1 min. læsetid

Enhedslisten på Nørrebro arrangerer offentligt møde om det prekære arbejdsmarked med kortvarige, usikre job, i samarbejde med Enhedslistens Faglige Landsudvalg.

Har du selv et arrangement du gerne vil gøre opmærksom på? Så skriv til Solidaritet.


Løn under lavmål, social dumping, kortvarige jobs, vikaransættelse, ufrivilligt selvstændige…

Inden for de senere år er urimelige beskæftigelsesforhold blevet stadig mere udbredte. Det rammer kvaliteten i arbejdslivet. Akademikeres ansættelse kan være begrænset til et enkelt projekt eller løsningen af en opgave. Det er de ikke alene om, men det er noget nyt i mange erhverv, mens det har været traditionen i f.eks. byggebranchen. Hvordan klarede man ærterne? Er der noget nyt under solen? Kan vi lære af hinanden? Hvordan skaber vi bedre forhold for prekariatet og ”the working poor”?

Kom til oplysningsarrangement kl. 19.00 hos Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12, 2200 N, hvor du blandt andet kan høre:

  • Janne Gleerup, arbejdsmarkedsforsker (RUC): Nyliberalismens prekariat og “working poor” har et ringe arbejdsliv. – Noget nyt? Noget gammelt?
  • Silas Grage, Bygge-, Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening i København: Fagforeningers arbejde med at bekæmpe fattigdom og ringe forhold på arbejdsmarkedet.
  • Victoria Velasquez, Enhedslistens erhvervs- og beskæftigelsesordfører: Politiske reformer til gavn for ”the working poor” og prekariatet.

Solidaritet holder dig orienteret om sociale, politiske og kulturelle arrangementer.