Partiprogrammet #2 – Amager Fælled, nationalisering, danskhed og USA

1 min. læsetid

Victoria Velàsquez fra Enhedslisten mener, at SF og De Radikale har begået løftebrud i København, mens Carl Valentin fra SF er helt uenig. Rolf Bjerre fra Alternativet undrer sig lidt over prioriteringerne hos sit eget parti, og mener for så vidt det er vigtigere at bekæmpe hjemløshed end at redde grønne frøer.

Velkommen til anden udgave af Partiprogrammet, hvor Jeppe Rohde igen har besøg af tre progressive folketingskandidater. De taler bl.a. om politisk engagement, nationaliseringer, danskhed og amerikansk politik.

“Før valget var vi fire partier, der sagde, at vi ikke ville bygge på Amager Fælled. Nu er vi to. Vi splitter den grønne bevægelse ved at løbe fra vores løfter.”

Radioaktiv er centrum for venstrefløjspodcast. Her kan du finde og lytte til et hav af forskellige udsendelser. Det kan være sport, miljø, kultur og politik, altid med en fræk venstreorienteret vinkel. Vi bringer dig de nyeste nyheder fra klassekampen, dybdegående interviews, nørdede analyser og knivskarpe debatter. Kort sagt - det er ræverød radio!