Partiprogrammet #7 – Det politiske alfabet, del 2

1 min. læsetid

Radioaktivs debatpodcast. Jeppe Rohde har igen besøg i studiet af de tre folketingskandidater Rolf Bjerre (Alternativet), Victoria Velásquez (Enhedslisten) og Carl Valentin (SF).

I dette dobbelt-afsnit gennemgår de alle partierne ved det kommende folketingsvalg ét for ét. Hvad er det bedste ved partiet? Og hvad er det værste?

I anden del af det politiske alfabet gennemgår de Kristendemokraterne (K), Dansk Folkeparti (O), Venstre (V), Enhedslisten (Ø) og Alternativet (Å).

“Jeg er i tvivl om, hvad det værste er ved Enhedslisten; om det er deres EU-modstand eller deres manglende evne til at få indflydelse. Jeg synes det er alt for ofte, at man får for lidt value for money for de mandater, som Enhedslisten har i Folketinget. Og det synes jeg bare er ærgerligt for venstrefløjen.”

Radioaktiv er centrum for venstrefløjspodcast. Her kan du finde og lytte til et hav af forskellige udsendelser. Det kan være sport, miljø, kultur og politik, altid med en fræk venstreorienteret vinkel. Vi bringer dig de nyeste nyheder fra klassekampen, dybdegående interviews, nørdede analyser og knivskarpe debatter. Kort sagt - det er ræverød radio!