Adam Johansen: Solidaritet x 3 – Michael Schølardt – en socialists biografi

Medlemspris150,00kr.
Normalpris300,00kr.

Beskrivelse

En stærk og vedvarende tradition på den danske venstrefløj er den revolutionære og antiautoritære. Og i nogle årtier var den først og fremmest at finde i VS – venstresocialisterne. Dens historie kan og bør skrives på utallige måder. Men at være socialist er ikke kun at tale, skrive og holde møder, at være socialist er også at opbygge noget brugbart, noget virksomt. Michael Schølardt har været praktisk drivende – som trykker og organisator; været kreativt vedholdende – med økonomi og med bogtilrettelæggelse; og på samme tid været generøs, inkluderende og samlende. Spændende at tale med. Solidaritet, bogforlaget Solidaritet og i Solidaritetshuset i Griffenfeldsgade 41 i Kbh. var ikke blevet til og slet ikke blevet stående uden Michael og kammerater, der gav ham det rigtige skub på det rigtige tidspunkt. Alle er solide bastioner for venstrefløjen.

225 x 230, 206 sider, rigt illustreret. Med bidrag fra Christine Lundgaard, John Ekebjærg-Jakobsen, Ole Wugge Christiansen, Janne Gleerup, Finn Sørensen, Stig Hegn og Pelle Dragsted.

Yderligere information

Vægt 720 g
Størrelse 225 × 230 × 15 cm

Støt op om Solidaritet

Vi har brug for dig! Med din støtte sikrer du Solidaritets fortsatte eksistens. Vi sætter pris på ethvert økonomisk bidrag.

Du kan nemt, hurtigt og direkte lave en aftale med Mobilepay, Visa eller Mastercard - og den kan opsiges med øjeblikkelig virkning.

20 kr./md. 60 kr./md. 100 kr./md. 150 kr./md.